Voor een geschiedenisproject na de zomer zijn we, de Oral History Werkgroep van Numaga en het Regionaal Archief Nijmegen, op zoek naar mensen die in de Benedenstad wonen (of hier gewoond hebben) en over hun leven en ervaringen willen vertellen.

Oral History

Voor het project willen we bewoners van de benedenstad interviewen. We willen weten hoe zij de veranderingen die er sinds de Tweede Wereldoorlog hebben plaatsgevonden ervaren hebben. Door bewoners te interviewen voegen we ook hun verhaal toe aan de geschiedenis, die tot nu toe vooral gekleurd werd door het perspectief van de gemeente en haar ambtenaren. De interviews worden opgenomen in de Verhalenbank van het Regionaal Archief Nijmegen en zullen in overleg plaatsvinden (in de periode september - november).

Interesse?

Lijkt u dit wat en wilt u geïnterviewd worden? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de voorzitter van de Oral History werkgroep van Numaga, Paul van der Flier via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-27581492.