In lijn met de versoepelingen van de coronamaatregelen per 25 februari, kunt u vanaf dinsdag 1 maart de studiezaal weer zonder afspraak bezoeken. U hoeft ook geen mondkapje meer op en de 1,5 meter afstand vervalt. Blijf wel thuis wanneer u last hebt van één (of meerdere) van de volgende klachten: verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts. Ontwikkelen deze klachten zich ter plekke, ga dan naar huis. 

Openstelling

De openingstijden van de studiezaal blijven ongewijzigd: dinsdag tot en met vrijdag, van 11.00 tot 17.00 uur. Als u wilt dat de stukken bij aanvang van uw bezoek al klaarliggen, stuur dan van te voren een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met daarin het archiefnummer en de inventarisnummers die u wilt inzien. Ook via de knop 'aanvragen' kunt u archiefstukken laten klaarleggen. Voor een uitgebreide instructie, zie deze pagina

Naast de basisregel 'blijf thuis bij klachten', zijn onze huisregels van kracht. 

Digitale dienstverlening

We blijven u zo goed mogelijk helpen met onze digitale dienstverlening. U kunt gebruik maken van de website, vragen stellen per mail of telefoon en scanverzoeken doen. Waar mogelijk proberen we archiefstukken digitaal te versturen.